Region

NEVJEROVATNO! DEVOJKA IZ PRIJEPOLJA PREKO OGLASA ZA AUTOMOBILE NAŠLA MUŽA: Sve je počelo ovom porukom

Autor Ivana Vlajković

Momak i djevojka iz Srbije se vjenčali zahvaljujući polovnim automobilima.

Izvor: tiktok/@18x12x

Momak i djevojka iz Srbije upoznali su se zahvaljujući polovnim automobilima i nekoliko mjeseci kasnije su se vjenčali. Svoju ljubavnu priču su odlučili da podijele na TikToku. 

Na ovoj društvenoj mreži su objavili snimak a na kom se vidi torta na kojoj se nalaze dva automobila. Uz snimak je objavljen i opis. "Naša ljubavna priča je počela i ozvaničena je autima. Riješila sam da prodam "forda" i kupim svoj "dream car", "bmw E46"...", započela je djevojka objavu. 

Napisala je da je pogledala oglase i da je naišla na momka koji menja "bmw" za manji automobil. "Javim se, dogovorimo se. Prvog maja odem iz Prijepolja u Kraljevo da pogledam auto i ako se dogovorimo da uradimo zamjenu auta ne nadajući se da me tamo čeka auto iz snova i čovjek mog života", objasnila je djevojka. 

Kako je napisala zamijenili su automobile. "Nakon toga vratim se kući "bmwom", uveče me momak zove da pita jesam li stigla i kako sam zadovoljna autom... Dan za danom, poruka za porukom i pet mjeseci kasnije, evo nas vjenčani i srećniji nego ikad", zaključila je djevojka.