Region

POGLEDAJTE HAPŠENJE OSUMNJIČENIH ZA VANJINO (14) UBISTVO! Svi mu vikali: "Da li si ubio djevojčicu?", on odgovorio JEDNO

Autor Jana Desovski

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje osumnjičenih za ubistvo Vanje Đorčevske (14) iz Sjeverne Makedonije.

Izvor: Facebook/printscreen/skopje1.mk

Velibor Manev, jedan je od trojice uhapšenih zbog ubistva djevojčice Vanje Đorđevske (14). On je prvi osumnjičeni koji je doveden u sud, a na pitanje portala "Skopje1" i prisutnih sa strane: 'Da li je ubio Vanju', on je negirao. On je ćutao na pitanja u vezi sa njegovom krivicom i priznanjem. Ovo je jedini osumnjičeni koji je uveden u zgradu sa parkinga suda.

Manev je bio prijatelj sa Ljupčomom Paleskim-Palcom koji je takođe jedan od osumnjičenih. On je navodno davao  informacije o planiranju i izvršenju otmica, a kasnije i ubistava.

Druga osoba, to je Bore Videvski, dovedena je kroz podzemni parking suda, pa stepenicama odvedena u sudnicu. Oko njega je bilo prisutno više policajaca nego inače dok su ga izvodili pred sudiju. Nije odgovorio na pitanje: "Da li si ubio Vanju". 

Treća osoba, a to je Vlatko Kekišev, za koga se nezvanično saznaje da je imao najveći i najbitniji angažman - sakrivena je od javnosti. Policija ga je privezla kombijem Interventne policije, a sa parkinga je liftom odvezen u sudnicu. Za Ljupčom Palevskim policija traga, a sumnja se da je van granica Makedonije.