Region

OPEČENOG GA U DOM ZDRAVLJA DOVELI MAJKA I NJEN PARTNER Poznato stanje mladića iz kog je majka navodno polila benzinom

Autor Anja Rašović Izvor Kurir

A.T. (26) iz Srpske Crnje i dalje je u teškom opštem stanju, zbog zadobijenih opsežnih opekotinskih povreda.

Izvor: KURIR/S.U.

To je saopštio Siniša Knežević, portparol novosadskog KCV. Pacijent je u ovu ustanovu iz zrenjaninske bolnice dopremljen u petak, nakon što ga je, kako je potvrdila policija, njegova majka S.M. (44) iz Srpske Crnje, polila zapaljivom tečnošću:

- Po prijemu u Urgentni centar KCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda, pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gdje se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring- izjavio je Knežević.

Kao što smo već pisali, S.M. je policija uhapsila po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi. Ona se tereti da je izvršila izvršila krivično djelo nasilje u porodici. Policija je saopštila da je S.M. u petak uveče, oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila sina zapaljivom tečnošću nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila. Osumjičenoj S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.