Region

SPECIJALCI SIJEKU BETON, A PSI TRAŽE ŽENU U RUŠEVINAMA! Detalji eksplozije kuće u Zrenjaninu, komšije otkrile uzrok

Autor Aleksandar Blagić

Vatrogasci i dalje traže ženu ispod ruševina porodične kuće u Zrenjaninu.

Izvor: Ustupljene fotografije Zrenjaninski.com.

U porodičnoj kući u Zrenjaninu je danas oko 15 časova eksplodirao kotao za plinsku instalaciju. Muškarac M.M. je izvučen, dok se za ženom i dalje traga.

Vatrogasci, policija i hitna pomoć su na terenu sve vrijeme i još uvijek pokušavaju da pronađu ženu za koju se ne zna da li je živa. Policija je cio kraj blokirala, a komšije su otkrile mogući uzrok eksplozije.

"On je nedavno mijenjao kotao kupio je nov. I ko zna šta se tu desilo u svakom slučaju sumnja se da je on uzrok eksplozije evo još se osjeća gas u ulici", rekao je jedan od komšija.

U trenutku eksplozije, muškarac je bio u podrumu. Komšija je otkrio detalje eksplozije.

"Eksploziju je čulo skoro cijelo naselje. A koliko je bila jaka svjedoči i to da je dio krova odletio u komšijsko dvorište. Svuda su stakla. U svakomslučaju nakon eksplozije stoigli su vatrogasci i komšije i uspjeli su da izvuku M.M. dok je njegova supruga ostala zarobljena u ruševini", objašnjava komšija.

Izvor: Ustupljene fotografije Zrenjaninski.com.

U ulici se nalaze djeca povrijeđenog čovjeka, ćerka i unuci. Oni u ovom kraju imaju prodavnicu, a svi mještani navode da je riječ o poštenoj i dobroj porodici.

Izvor: Ustupljene fotografije Zrenjaninski.com.

Na lice mjesta je stigao specijalizovani tim iz Zemuna koji testerama pokušava da siječe betonski temelj kako bi se pronašla žena Eva M. (70). Na licu mjesta su i specijalci sa psima.