Region

JEZIVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U LAZAREVCU - OTAC I SIN ŠRAFCIGEROM IZBOLI MUŠKARCA: Otkriveno šta je prethodilo hororu

Autor Nevena Davidović

Zoranu R. i Nikoli R. se na teret stavlja da su izvršili krivično djelo Ubistvo u pokušaju.

Izvor: Kurir/M.S

Zoran R. i Nikola R. danas su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su 12. novembra pokušali da ubiju B.M. Na saslušanju branili su se ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u toku istrage uticali na svjedoke i da ne bi ponovili krivično djelo u kratkom vremenskom periodu.

Zoranu R. i Nikoli R. se na teret stavlja da su izvršili krivično djelo Ubistvo u pokušaju. Kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, 12. novembra oko 17:05 časova na parking prostoru u Lazarevcu, najprije je Zoran R. došao u verbalni sukob sa oštećenim, u koji se umiješao njegov sin Nikola R. i zadao mu udarac pesnicom u predjelu glave, uslijed čega je oštećeni pao na asfalt. Nakon toga je Zoran R. šrafcigerom zadao B.M. ubodnu ranu u predjelu lijeve strane abdomena, a zatim mu je Nikola R. nožem nanio povredu u predjelu vrata u vidu posjekotine. Osumnjičeni su se potom udaljili sa lica mjesta, dok je oštećeni ušao u svoje vozilo marke "Land Rover", u namjeri da se odveze do Doma zdravlja u Lazarevcu, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu, odakle je vozilom hitne pomoći prevežen na Urgentni centar, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

BONUS VIDEO: