Region

BIZARNA SMRT U PANČEVU! MUŠKARAC UŠAO I SILOS, MEKINJE GA ZATRPALE: Poznanici iznijeli JEZIVE detalje pogibije

Autor Ivona Ulićević

Stravična nesreća se dogodila u fabrici za proizvodnju stočne hrane u Pančevu.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Juče se u stočnoj fabrici u Pančevu dogodila tragedija, kada se na radnika Dušana B. (60) obrušila velika količina mekinja, zbog čega je nesrećni čovjek nastradao. Stravična nesreća se dogodila oko 16 sati, i to u dijelu fabriku gdje se obavlja proizvodni proces, u ćeliji za odvod mekinja.

"Čuli smo da je do nesreće došlo kada je ušao u silos gdje je strugao mekinje. Navodno je nekako nespretno upao unutra i velika količina mekinja ga je poklopila, živog su ga sahranile", navodi poznanica nastradalog Dušana i dodaje: "Nesrećni čovjek bio je sam u tom trenutku, a sve se odigralo brzo tako da niko nije uspjeo da mu pomogne i da ga spasi. Dušanovo izvlačenje je dugo trajalo, a kada su došli do njega on nije davao znake života."

Na društvenoj mreži Fejsbuk Dušanov sestrić oglasio se i tužnim riječima naveo da se sudbina poigrala s njima. "Moj ujak je poginuo. Ja dolazim sutra iz Norveške ujutru, a kartu sam kupio prije mjesec dana. Kako neko na nebu sve unapred odredi", napisao je neutješni sestrić. Ispod njegove objave samo su se nizali potresni komentari poznanika koji su mu  izjavljivali saučešće: "Dobar i vrijedan čovjek nas je napustio. Neka mu je laka crna zemlja i neka počiva u carstvu nebeskom."

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu. Naložena je obdukcija nastradalog kako bi se utvrdile sve činjenice ovog događaja sa smrtnim ishodom. Takođe, istraga će utvrditi i da li je u pitanju nesrećan slučaj ili je došlo do nekog propusta.