Region

TUKLI GA I ŠUTIRALI, ONESVIJESTIO SE OD BATINA?! Jezivo iživljavanje vršnjaka u Srbiji - tinejdžer završio u bolnici!

Autor Miloš Škrbić

Tinejdžera su napali i pretukli vršnjaci srpskom selu Belegišu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Maloljetnik (15) zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasjekotine, kada ga je u četvrtak napala grupa od šest maloljetnika u sremskom selu Belegiš. Otac maloljetnog dječaka prijavio je slučaj policiji, a uviđaj su izvršili službenici iz policijske stanice Stara Pazova. Otac kaže da je policija svoj dio posla dobro obavila i da si vinovnici privedeni.

Povrijeđeni maloljetnik primljen je u bolnicu u Tiršovoj gdje su su konstatovane povrede u vidu rasjekotina i kontuzionih povreda, koje se kako kaže otac, po tužilaštvu okarkaterisane kao lakše povrede. Otac dodaje da njegov sin ima pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predjelu glave.

Kako stoji u izvještaju iz bolnice u Tiršovoj, dječak je zadobio više udaraca u predjelu glave i trbuha i gubio je svijest, a posle povreda imao je osjećaj mučnine. U izvještaju stoji da je neurološki nalaz uredan, ali da je potrebno da se u slučaju pogoršanja stanja hitno javi neurohirurgu. Osim povreda na glavi, maloljetnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkoljenici. Nakon opservacije, dečak je zadržan u bolnici u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije. Sjutradan je pušten na kućno liječenje uz terapiju i mirovanje.

Otac maloljetnog dječaka prijavio je slučaj policiji, a uviđaj su izvršili službenici iz policijske stanice Stara Pazova. Otac kaže da je policija svoj deo posla dobro obavila i da si vinovnici privedeni. 

Dalje postupanje u slučaju preuzelo je nadležno tužilaštvo. Motiv napada ostaje nepoznat, a oštećeni od ranije poznaje napadače.

BONUS VIDEO