Region

ŠVERCERI POBJEGLI NAKON NESREĆE BLIZU SRBIJE! Stradala majka četvoro djece, zaprijećeno VOJSKOM zbog migranata! (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Jedna osoba je poginula, a osam ljudi je povrijeđeno u teškoj nesreći u Mađarskoj.

Izvor: Facebook/Renáta Papp

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, blizu granice sa Srbijom, jedna osoba je poginula, a osam je povrijeđeno. Čak četiri dijeteta su među povrijeđenima u nesreći u kojoj je automobil sa migrantima naletjela na kamion.

Kako piše britanski “Rojters”, šverceri su pobjegli iz automobila koji se sudario sa kamionom. Ušli su u drugo vozilo i pobjegli sa lica mjesta, a to je potvrdila i Renata Pap, gradonačelnica mjesta Ašothalom gdje se i dogodila nesreća.

Troje djece je povrijeđeno i u životnoj su opasnosti. Bile su potrebne intervencije na licu mjesta kako bi im se spasili životi. Takođe, u udesu je lakše povrijeđeno još jedno dijete, a lakše su povrijeđene i četiri odrasle osobe. Povrijeđene smo podijelili u nekoliko bolnica, jedno dijete je prevezeno u bolnicu vazdušnim putem, dok su ostala prevezena kopnom”, rekao je Jožef Hangai, portparol Hitne pomoći.

Majka je na licu mjesta preminula, dok je njeno troje djece teško povrijeđeno i životno su ugroženi. Jedno dijete je helikopterom prebačeno u bolnicu.

Da podsjetimo, rano jutros je blizu granice sa Horgošom došlo do obračuna migranata kada su u pucnjavi stradale tri osobe. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio večeras javnosti i zaprijetio da će vojska rješiti problem migranata ukoliko to MUP Srbije ne okonča.

BONUS VIDEO: