Region

PRETUKAO ŽENU BEJZBOL PALICOM, PA JOJ SLAO PRIJETEĆE PORUKE! Jezivo nasilje kod Smedereva, uhapšen bivši robijaš

Autor Aleksandar Blagić

Muškarac M.R. (54) iz Miloševca je uhapšen nakon što je pretukao ženu bejzbol palicom, a onda joj je pretio sms porukama.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Muškarac M.R. (54) iz Miloševca je uhapšen nakon što je pretukao ženu u Smederevu 15. septembra bejzbol palicom, a onda joj je prijetio sms porukama. On je optužen da je 15. septembra u popodnevnim časovima ušao u porodičnu kuću kod žene i da ju je udario bejzbol palicom dva puta u leđa nakon čega ona uspijeva da pobjegne iz kuće, ali ju je on stigao i udario još jedanput u predjelu skočnog zgloba lijeve noge.

"Optuženome su stavlja na teret da je u nedelju u prepodnevnim satima oštećenoj, nakon što je ušao u njenu porodičnu kuću, bejzbol palicom zadao dva udarca u predjelu donjeg dijela leđa, nakon čega je oštećena uspjela da pobjegne iz kuće ali ju je optuženi sustigao na ulici i zadao joj još jedan udarac u predjelu skočnog zgloba lijeve noge, nanijevši oštećenoj tom prilikom lake tjelesne povrede, da bi joj nekoliko dana nakon navedenog događaja poslao veći broj uznemirujućih telefonskih poruka sa prijetnjom da će napasti na njen život i telo, koje su kod oštećene izazvale osećaj ugroženosti", stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Tužilaštvo je predložilo da sud M.R. oglasi krivim i osudi na jedinstvenu kaznu zatvora, kao i da mu se pritvor u kome se po predlogu tužilaštva nalazi od 19.9.2023. godine produži zbog postojanja osobitih okolnosti ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo. Kako se navodi, M. R. je i ranije osuđivan za krivično djelo sa elementima nasilja.