Region

DJEVOJKA U BEOGRADU SKINULA GAĆE I BACILA IH NA ULICU! Jeziv snimak iz kabrioleta: "Smrad je i onaj koji je snima"

Autor Ivana Lazić

Jedna djevojka je vozeći se Beogradom u luksuznom automobilu, došla na ideju da skine donji veš i baci na ulicu.

Izvor: x/printscreen/@dsds_567

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak djevojke koja je vozeću se u kabrioletu beogradskim ulicama, skinula gaćice i bacila ih kroz prozor. Iako je internet prepun neprikladnog sadržaja, mnogi su se složili da  ništa ružnije odavno nisu vidjeli.

"Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali", jedan je od komentara koji se može naći ispod snimka.

Ono što posebno čudi, jeste da se jasno vidi da je djevojka upoznata sa tim da vozač cijelu situaciju snima, ali oko toga očigledno nije brinula nimalo. Video je šokirao sve, a posebno roditelje tinejdžera koji su, više nego ikada zabrinuti za budućnost svoje djece.

"I ovo naša djeca gledaju...i prihvataju kao model ponašanja. Klinci reperi još više pojačavaju to ludilo, samo poslušajte tekstove tih pjesama. Jezivo", "Još jedan gadan virus na slobodi", "Ovaj koji je, vjerovatno dogovoreno, snima nije ništa manji sm**d. "Sram je bilo! Izgubila je obraz svojih predaka. Jadni roditelji ove djevojke", "Tako mlada a takvo ponašanje, dokle smo stigli", "Ovo ne znam ni kako da nazovem! Budi Bog šta smo kao društvo dozvolili. Da su nam ovakve izopačenosti normalna pojava", "Je l' može neka prijava da padne?", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Bonus video: