Region

OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE ČIJI UČENICI SU NAPADNUTI U VENECIJI! Presrela ih grupa Albanaca, evo kakvo je stanje djece

Autor Aleksandar Blagić

Direktorka Zubotehničke škole Ana Gajić se oglasila i otkrila šta se dogodilo sa srpskim đacima na ekskurziji u Veneciji.

ilustracija
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski đaci, učenici Zubotehničke škole u Beogradu, su napadnuti od strane grupe Albanaca na plaži u Veneciji. Majka jednog učenika je otkrila detalje napada, a direktorka te ustanove, Ana Gajić, je navela u saopštenju šta se dešava sa đacima.

"Učenici četvrtog razreda Zubotehničke škole se vraćaju sjutra uveče sa ekskurzije, prema planu i programu. I tada ćemo imate detaljne informacije. U ovom trenutku posjedujemo informacije da su učenici dobro i nema teže povrijeđenih. Ekskurzija se nastavlja. Ostvaren je kontakt sa roditeljima i ponuđena im je sva pomoć od strane Zubotehničke škole", stoji u saopštenju direktorke Ane Gajić.

Da podsjetimo, mediji su prenijeli da ima teško povrijeđene djece. Navodno je jedan dječak bio na ušivanju glave jer mu je neko flašom isjekao glavu, dok je jedna djevojka zadobila više slomljenih rebara.

BONUS VIDEO: