Region

OVO JE OTAC KOJI JE STRADAO U UDESU: Ćerku prebacuju u ŠOK sobu - prijatelji se opraštaju i mole za porodicu!

Autor Miloš Škrbić

Ćerka je zbog težine povreda prebačena u Beograd.

Izvor: društvene mreže

Radiša P. (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom ćerkom Danijelom P. (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Djevojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se ljekari bore za život. Nesrećni čovjek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova ćerka Danijela P. (18). Sa teškim tijelesnim povredama hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je djevojku transportovala do bolnice, a ljekari se bore da joj spasu život.

Ona je zbog težine povreda prebačena u Beograd. Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sletio sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mjesta. Otac i ćerka su se vraćali sa svadbe, a pretpostavlja se da je Radiša dao svojoj ćerki da vozi jer je on popio na veselju. Radiša je inače bio iz mjesta Badovinci i imao je tri ćerke.

Kako se vidi na fotografijama i video snimcima sa lica mjesta, automobil je u potpunosti zgužvan. Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog čovjeka i mole se da Danijela preživi. "Tuga do neba", "Moje saučešće i da dijete bude dobro", "Nemam riječi, suvišno je", pišu brojni. Danijela će biti prebačena u šok sobu.

"U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, vjerovatno će biti primljena u šok-sobu" rekao je izvor o stanju povrijeđene djevojke.

BONUS VIDEO

Tagovi