Region

HOROR SNIMAK IZ KAFIĆA U KNEZ MIHAJLOVOJ! Ovo je trenutak napada na direktora - prišao, pa ga IZBO NOŽEM! (VIDEO)

Autor Jana Desovski

Snimak sa sigurnosnih kamera iz kafića u Knez Mihajlovoj gdje se desio napad je osvanuo na društvenim mrežama.

Izvor: PrintScreen Twitter

I.G. (33) uhapšen je juče nakon što je u centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici u jednom restoranu nožem izbo P.D. (50), a na društvenim mrežama se pojavio i snimak sa sigurnosnih kamera gdje se vidi trenutak kad je napadač potegao nož.

I.G. se, inače, na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju! Prema riječima izvora Kurira iz istrage, I.G. je juče prije nego što je napao P. D., inače direktora restorana u kom je ranije radio, imao suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

"On je bio na suđenju kao okrivljeni gdje je optužen za incident koji se ranije dogodio, takođe, u ovom restoranu čiji je tada bio zaposleni", kaže izvor i dodaje da se napad na direktora P. D. dogodio neposredno posle toga. Upozoravamo da je snimak uznemirujući:

Kao motiv napada pominju se dugovanja, najvjerovatnije u vidu zaostale zarade, ali se sumnja i da je I.G. došao do P. D. zbog nečega što se danas dogodilo na pomenutom suđenju. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, a u tom roku će biti i saslušan. Inače, u samom centru Beograda tokom ovog napada dogodila se prava drama gdje su letjele i stolice.

BONUS VIDEO:

Tagovi