Region

SUDIJA ODBRUSILA MILJKOVIĆU NA SUĐENJU, PA POZVALA HITNU POMOĆ! "Nije vam dobro, a SMIJETE SE", javio se odmah i Belivuk

Autor Jana Desovski

Sudija je pozvala Hitnu pomoć na suđenje Belivuku jer su se optuženi žalili da im nije dobro.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne grupe optužene za sedam ubistava i druga teška krivična djela. Belivuk i njegove "kolege" iz klana danas su redom otkazivali punomoćja advokatima.

Nakon što je većina optuženih otkazala punomoćje, a sudija ipak odlučila da nastavi suđenje, Miljković i Belivuk su tražili doktora i tvrdili da im nije dobro.

"Ja bih želeo da me pregleda doktor, zbog ovakvog postupanja suda, ne osjećam se dobro. Zuji mi u ušima", rekao je Miljković ali mu je sudija rekla da se vrati na mjesto. "Dobro, ja sam se obratio sudu da mi nije dobro, nisam kriv ako padnem ovde", dodao je Miljković prije nego što je vraćen u boks za optužene.

Tužilac je potom rekao da se ne protivi predlogu da Miljkovića pregledaju ljekari, ako se ne osjeća dobro, ali da se protivi da se suđenje odloži.

  • Sudija: Miljkoviću, rekli ste da vam nije dobro. Vidim vam osmjeh na licu.
  • Miljković: Ima još kandidata kojima nije dobro
  • Sudija: Znači, da pozovemo odmah Hitnu pomoć. Zovite službu Hitne pomoći. Neka se javi kome još nije dobro. Izađite, recite šta vam fali kome nije dobro.
  • Marko Budimir: Zuji mi u ušima, boli me glava. Ako možete da zovete hitnu.
  • Sudija: Protiv vas je postupak razdvojen, možete da idete, pregledaće vas ljekari.
  • Sudija: Protiv koga nije razdvojen postupak, a nije mu dobro, neka se javi. Protiv kojih je razdvojen, pregledaće vas pritvorski ljekar.
  • Belivuk: Ja sam se već obratio straži da me vode kod doktora, što prije. Osušila su mi se usta, trnu mi ruke.
  • Sudija: Određuje se pauza pola sata, nastaviće se pošto optužene koji su se javili da im nije dobro, pregledaju ljekari Hitne pomoći.