Region

IZLAZILI SU NOĆU, BILI SU SUMNJIVI! Detalji tragičnog ubistva kod Požarevca - Iznosili DJELOVE TIJELA i odnijeli u šumu?

Autor Aleksandar Blagić

Mještani Vlaškog Dola su otkrili kada su uglavnom viđali LJ.J. koja je osumnjičena da je sa ćerkom i sinom ubila svog bivšeg supruga, a da je potom tijelo raskomadala i odnijela u šumu.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Mještani Vlaškog Dola KOD Žabara su u šoku zbog jezivog ubistva T.A. (56) od strane njegove ćerke A.A. i bivše supruge LJ.J. koja je uhapšena. Tijelo je pronađeno u šumi u petak na području Kučeva, a LJ.J. je priznala krivicu u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Ubijeni T.A. je proteklih skoro 20 godina živio u Austriji. Tamo je živio sa drugom ženom sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici.

"On se od Lj. J. razveo odavno. U Austriji je imao drugu ženu s kojom je živio u vanbračnoj zajednici. Uprkos tome što je otpočeo novi život, T. A. je sa bivšom ženom Lj. J. i njihovo dvoje djece ostao u korektnim odnosima i ostavio im je kuću u selu da u njoj žive. Inače tu kuću on je naslijedio od svog oca", kažu komšije.

Osumnjičena žena, ćerka i sin koji je takođe učestvovao i koji je u bjekstvu, su bili lošijeg materijalnog stanja. Ubijeni T.A. je 3. septembra stigao iz Austrije.

"T. A. je bio čovjek na mjestu, vrijedan, druželjubiv, čim bi stigao iz Austrije javio bi se svima i svratio do lokalne kafane. Za razliku od njega, Lj.J. i djeca su bili čudni, nisu se ni sa kim družili. Rekao je da je došao tu i da planira da popravi prozore na kući. Međutim, nakon toga ga nismo vidjeli. Dolazio je i majstor, tražio ga, rekao da se ne javlja na telefon. Kada smo vidjeli da je sin odvezao njegova kola posumnjali smo da nešto nije u redu i prijavili smo njegov nestanak", dodaju susjedi.

Prema njihovim riječima, LJ.J. i njen sin su u poslednje vrijeme viđani uglavnom noću. Komšije navode da su išli negdje kolima i da su djelovali sumnjivo.

"Samo su noću izlazili, sin je palio očeva kola i odlazio negdje. Djelovali su kao da se stalno osvrću za sobom, kao da su na nekom oprezu. Posle smo čuli da su noću u iznosili djelove tijela ubijenog čovjeka", zaključuju komšije.

Tijelo je pronađeno u šumi koja je udaljena oko šest kilometara od Kučeva. Pronađeni su ostaci tijela, sumnja se da je nakon ubistva tijelo raskomadano i u djelovima iznijeto iz kuće.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Kurir)