Region

PRVI SNIMAK I FOTOGRAFIJE SA MJESTA PUCNJAVE U NOVOM PAZARU! Obračunu ispred hotela prethodila svađa dvojice mladića

Autor Uroš Matejić

Napadač je, kako je rečeno iz policije, nakon incidenta u Novom Pazaru, pokušao da pobJegne, ali je ubrzo uhapšen.

Izvor: Youtube/A1tvNet/Screenshot

Dvadesetjednogodišnji mladić T. H. povrijeđen je u pucnjavi koja se večeras oko 20.00h dogodila u neposrednoj blizini Novopazarske Banje. Kako je ranije saznao portal A1, do incidenta je došlo nakon verbalne svađe između V. M. i T. H. (21). Tom prilikom V. M. (23) je ispalio dva hica u pravcu T. H.

Policija je odmah zatvorila prostor oko restorana i započela istragu. Ubrzo nakon pucnjave pojavio se i prvi snimak sa mjesta krvavog obračuna. Napadač je, kako je rečeno iz policije, nakon incidenta pokušao da pobjegne, ali je ubrzo uhapšen, a na licu mjesta je pronađen pištolj.

Povrijeđeni muškarac je prevezen vozilom Hitne pomoći u novopazarsku Opštu bolnicu. Kako je rekao dežurni hirurg Enes Zogić, pacijent je pri svijesti i trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali da su rezultati pokazali da se radi o ozbiljnim povredama.

"Dovezen je sa prostrijelnom ranom sljepoočnice. Kod povrijeđenog je uočen prekid kontinuiteta kostiju lobanje, sa povredom moždanog tkiva i krvnim podlivom u mozgu sa te strane. Rezultati skenera pokazali su i da je cio metak ili njegov dio još uvijek u lobanji. Povrede koje je zadobio T. H. su opasne po život i on je hitno transportovan na neurohirurgiju", rekao je Zogić. Ovom incidentu prethodio je raniji konflikt.

Pucnjava u Novom Pazaru
Izvor: YouTube/A1tvNet