Region

OVO JE MUŠKARAC (51) KOJI SE ZAPALIO U PUNTU! Maser iz Debeljače izazvao STRAVIČNU nesreću na auto-putu (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Još uvijek nije poznato iz kog razloga je D. J. vozio u kontra smjeru.

Izvor: 192_rs/instagram/Facebook

D. J. (51) stradao je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto putu "Miloš VelikI". On je vozio u kontra smjeru, a nakon što je udario u drugo vozilo, njegov "fijat punto" se zapalio i D. J. je ostao zaglavljen u automobilu.

Podsjetimo, jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je vozilo "fijat punto" išlo kontra smerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

Izvor: Facebook / Drustvene mreze

Još uvijek nije poznato iz kog razloga je D. J. vozio u kontra smjeru. On je živio u Debeljači i bio je maser. Na suvozačevom mjestu je bio N. K. (40), koji je nakon nesreće prevezen na odjeljenje reanimacije u Urgentni centar. D. P. (30), koja je bila na mjestu vozača "hjundaija" u svjesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Izvor: Facebook / Drustvene mreze

Na društvenim mrežama pojavio se jezivi snimak nesreće. Vidi se trenutak u kom se "fijat" zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgoreo. U toku je bila totalna obustava saobraćaja u smjeru ka Beogradu. Na lice mjesta su odmah izašli vatrogasci, policija, kao i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO: