Region

POGINUO PACIJENT U VOZILU HITNE POMOĆI! Stravična nesreća kod Banjaluke, više osoba teško povređeno

Autor Aleksandar Blagić

U nesreći koja se dogodila danas kod Banjaluke, nastradao je jedan pacijent u vozilu Hitne pomoći.

Izvor: YouTube/printscreen/O KANAL

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na brzoj cesti Banjaluka-Laktaši, nastradao je pacijent u vozilu Hitne pomoći, piše "Srpska info". Prema nezvaničnim informacijama, pacijent je stradao na licu mesta.

O nesreći se oglasila načelnica Urgentnog centra na UKC Srpske, Slavica Zeljković. Navela je da su povređene tri osobe,a među njima su i vozač i medicinska sestra iz sanitetskog vozila iz Opšte bolnice Gradiška.

"Sestra je lakše povređena, ali ostaje na posmatranju, dok je vozač saniteta svestan sa povredom kuka i biće hirurški zbrinut u toku dana. Nakon tog zahvata se očekuje prijem na traumatologiju", kaže Zeljkovićeva.

Kako je navela, treća osoba koja je učestvovala u sudaru, odnosno vozač drugog vozila, je najteže povređen. Otkrila je Zeljkovićeva u kakvom je stanju.

"Došao je sa poremećajem stanja svijesti, sa znacima šoka, reanimacija je odmah započeta, trenutno je na respiratoru, ali sve prognoze o njegovom stanju su preuranjene", kaže ona.

Prema nezvaničnim informacijama, medicinska sestra je lakše povređena. Pacijent u sanitetskom vozilu je nažalost stradao na licu mesta.

BONUS VIDEO:

Tagovi