Region

POTPUNO GOLA DJEVOJKA ŠETA BEOGRADOM, UŠLA I U GRADSKI PREVOZ: Prolaznici skamenjeni: "Treba joj pomoć" (VIDEO)

Autor Ivana Lazić

Naga djevojka prije nekoliko dana viđena je na Zvezdari, a danas se situacija ponovila na Bogosloviji.

Izvor: društvene mreže

Naga djevojka viđena je na Bogosloviji, zbog čega su građani koji su stajali pored nje na autobuskoj stanici, bili neprijatno iznenađeni. Da stvar bude gora, ona je gola ušla i u gradski prevoz.

Djevojka je ošišana na kratko, a sumnja se da je riječ o istoj djevojci koja je prije nekoliko dana takođe potpuno naga viđena na Zvezdari.  Podsjetimo, slučajni prolaznik je prije 6 dana, u ulici Dimitrija Tucovića u beogradskoj opštini Zvezdara zatekao djevojku koja potpuno naga hoda ulicom.

Još uvijek je nejasno o čemu je tačno riječ i šta je bio uzrok ovakvog postupka, a komentari su preplavili objave, te dok jedni misle da je osobi potrebna pomoć, drugi su je osuđivali.

"Očigledno joj je potrebna pomoć, a ne fotografisanje", "Kako te nije sramota, djeca te gledaju", glase neki od komentara šokiranih korisnika.

Podsjetimo, nedavno je jedan muškarac viđen kako potpuno nag hoda ulicom na Vračaru. U maju ove godine, takođe je viđen muškarac u opštini Voždovac, koji je takođe potpuno nag hodao ulicom.