Region

NOVE ŽRTVE PREVARANTA KOJI OPERIŠE NA PUMPAMA: Traži pare za benzin, a sada otkriveno kojom trasom se kreće (FOTO)

Autor Katarina Saičić

Čovek koji vozi luksuzne autautomobile, marke "BMW" ili "porše" ponovo na benzinskim pumpama na obodima Beograda traži od vozača novac za gorivo od 3.000 do 5.000 dinara pa je našao još jednu žrtvu.

Izvor: Kurir

Na Instagram stranici Serbia_live Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je ovaj čovjek ponovo prevario jednog vozača koji je nasjeo na njegovu priču.

"Ja bih da prijavim čovjeka, ćelav pedesetak godina iz crnog "BMW" koji na pumpi na auto-putu u pravcu ka Surčinu vara ljude tražeći pare za benzin. Kaže da će sutra uplatiti na račun i vratiti. Nama je tražio, moj suprug se sjetio da je pročitao prije par dana obavještenje o tome i nije mu dao, ali drugi čovjek je nasjeo na priču i dao", navodi se u objavi i dodaje:

"Posle smo ga sreli na pumpi sa druge strane auto-puta. Očigledno je da se voza s jedne na drugu stranu i vara".

Podsjetimo, više puta ranije građani su upozoravali na čovjeka koji na benzinskim pumpama na obodima Beograda zaustavlja vozače i traži pozajmicu za gorivo, uzme uredno broj računa, ali pare nikada ne vrati.

Izvor: Instagram/screenshot/SERBIA_LIVEBEOGRAD

Lakoverni građani mu povjeruju najviše zbog skupih kola koja vozi, pa njegova prevara uspijeva. Kako je portal Kurir nezvanično saznao od izvora iz istrage, u januaru ove godine je policiji bio prijavljen slučaj kad je jedan građanin pozajmio novac čovjeku na benzinskoj pumpi.

"Policija je tada identifikovala osobu, konsultovala je i nadležno tužilaštvo, gdje je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. Osobe kojima se desi ovako nešto mogu slučaj prijaviti policiji ili tužiti privatno", kazao je izvor iz policije.

BONUS VIDEO:

Tagovi