Region

KO JE BODIBILDER IZ GRADAČCA KOJI JE UBIO ŽENU I JOŠ DVE OSOBE: Išao na međunarodna takmičenja i ima dve ZLATNE MEDALJE!

Autor Tamara Veličković

Ko je Nermin Sulejamnović, bodibilder iz Gradačca koji je danas ubio ženu, dve osobe i još nekoliko osoba ranio?

Izvor: YouTube/screenshot/Društvene mreže

Nermin Sulejamnović, bodibilder iz Gradačca koji je danas ubio ženu i još nekoliko osoba ranio, a sve to prenosio na Instagram profilu, inače ima dvije zlatne medalje sa međunarodnih takmičara. Kako je objavljeno u jednom intervjuu, on je rođen i odrastao u Gradačcu, a tegove diže od 15. godine, dok se bodibildingom bavi nekoliko godina unazad.

Na pitanje novinara da ostavi motivaciju poruku čitaocima za kraj, Sulejmanović je rekao: "Šampioni nisu napravljeni u teretani. Šampioni su napravljeni od nečega što je duboko u njima: želje, sna i vizije". Sulejmanović je trenutno u bjekstvu i za sada nije potvrđeno koliko žrtava njegovog pira ima. Prema pisanju medija, on je ubio ženu i dijete, kao i još jednu osobu, ali zvaničnih potvrda ovih informacija nema.

Iz Tužilaštva su objavili da će izaći sa zvaničnim informacijama uskoro, dok je MUP objavio da je više osoba ranjeno i da su ekipe na terenu. Na jezivom snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, čuje se kako ženu pita zašto ga je prijavila policiji, a ona odgovara da se boji za svoj život i život djece.

Ubrzo potom joj je pucao u glavu i prikazao dete koje leži u lokvi krvi i poziva da se dete spasi. Nedugo potom on je izašao iz kuće, sjeo u kola i uputio se u nepoznatom pravcu. Cijeli grad je blokiran, kako ulazi, tako i izlazi iz grada, a Sulejmanović se tokom potrage oglasio na Instagramu i priznao trostruko ubistvo.