Region

PIJAN PRETUKAO DIJETE (9)! Horor u SRBIJI, mališan krvario iz nosa - otac pokušao da SAKRIJE tragove!

Autor Aleksandar Blagić

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv M.M. (39) koji je osumnjičen da je u alkoholisanom stanju tukao dijete (9).

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv M.M. (39) koji je osumnjičen da je u alkoholisanom stanju tukao dijete (9). Njemu se stavlja na teret da je u julu, u porodičnoj kući u večernjim satima, nanio povrede svom devetogodišnjem dijetetu.

U alkoholisanom stanju je više puta zadao udarce rukom u predijelu glave od kojih je dijete zadobilo lake tjelesne povrede. Dijetetu je krenula krv iz nosa, a okrivljeni je pokušao da prikrije tragove i da spere krv sa dijeteta.

Osnovno javno tužilaštvo je sprovelo istragu i prikupilo izjave svjedoka, obavilo neophodna vještačenja, pribavilo izveštaje i druge relevantne dokaze koji ukazuju da je okrivljeni sa umišljajem izvršio krivično djelo "nasilje u porodici". Javni tužilac predložio je osudu na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine, kao i mjeru bezbjednosti liječenja alkoholičara. Takođe je stavljen predlog da se prema okrivljenom produži pritvor zbog bojazni da bi na slobodi mogao ponoviti isto ili teže krivično djelo.

BONUS VIDEO: