Region

OTAC ŽRTVE MASAKRA OBJAVIO FOTOGRAFIJU, POJAVIO SE JEZIV KOMENTAR! Lažni profil stavio ime dJečaka ubice i sliku - UŽAS!

Autor Jana Desovski

Ispod potresne fotografije žrtava masakra u školi "Vladislav Ribnikar" se pojavio jedan jeziv komentar.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Espreso/Tamara Trajković

Bol i tuga ne prolazi ni nakon skoro tri mjeseca od nezapamćenog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je dJečak (13) uzeo pištolj od oca i brutalno ubio svoje drugare i čuvara škole, dok je nekoliko đaka i profesorku ranio. Otac ubijenog dJečaka na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je fotografiju svih deset žrtava u masovnoj pucnjavi.

Ispod potresne fotografije na kojoj su sve žrtve nasmijane samo su se nizali komentari, a još jedan neutešni otac ubijene djevojčice oglasio se i ostavio svoj kratak komentar koji ledi krv u žilama napisavši "anđeli". "Bože mili, kako ovo preživjeti! Vaša djeca su pravi heroji i neka počivaju u miru", piše u jednom komentaru.

Ispod te fotografije pojavio se jedan jeziv komentar sa lažnog profila koji se zove kao dječak ubica, a na profilnoj fotografiji je slika dječaka. Mnoge je uznemirio, a komentar je sa tog profila glasio: "Počivajte u miru anđeli".

Izvor: Facebook/screenshot

Podsjetimo, kobnog dana osumnjičeni dječak je uz plan likvidacije i liste za odsetrel uzeo očev pištolj i municiju koju je stavio u ranac i krenuo u svoju školu na Vračaru, prenosi Kurir. Prvo je ubio čuvara škole, potom tri drugarice, a zatim je ušao u učinionicu i ubio šestoro drugara. Tom prilikom ranio je njih petoro, među kojima i nastavnicu istorije. 

BONUS VIDEO: