Region

PROCURIO HOROR SNIMAK IZ KRANA U ZAGREBU! Radnik zarobljen u kabini, apokaliptični prizori tokom stravične oluje (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Hrvatsku i Srbiju pogodila je snažna superćelijska oluja, ima mnogo povrijeđenih ljudi u obje zemlje, a padali su i kranovi u prijestonicama obje države. Na "TikToku" se pojavio snimak građevinskog radnika koji je ostao zarobljen u kabini krana tokom nevremena!

Izvor: Tiktok/printscreen/24sata

Hrvatsku je pogodila snažna superćelijska oluja, zasad su tri osobe izgubile život, a na društvenoj mreži "TikTok" se pojavio snimak jednog građevinskog radnika koji je ostao zarobljen u kabini krana dok je duvao razoran orkanski vjetar. Jedan kran je u Zagrebu pao, ali to nije ovaj.

U kranu u Zagrebu koji se srušio je bio radnik unutra u kabini, ali je on na svu sreću dobro, dok je ovaj kran sa snimka na "TikToku" ostao nepomičan.

Građevinac je objasnio proceduru obezbijeđivanja kranova tokom oluja, a ovaj kran u kojem je bio muškarac u Zagrebu je na svu sreću ostao u komadu. Malo se tresla kabina, ali je kran neoštećen i radnik je dobro.

Pogledajte jezivi snimak iz kabine krana u Zagrebu koji se nije srušio tokom superćelijske oluje