Region

ŠAVIJA PONOVO OPERISANA! Nakon brutalnih batina morala opet da ide pod nož - Evo da li sada izgleda kao prije!

Autor Anja Konstantinović

Nataša Šavija zadobila je teške povrede lica u maju na jednoj svadi, a sada je ponovo išla pod nož kako bi sanirala posljedice batinanja.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić, privatna arhiva

Bivša rijaliti učesnica i starleta, Nataša Šavija, dobila je teške tjelesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, a za nasilje je zvanično osumnjičen Stefan Karić, koji je gotovo mjesec dana proveo u pritvoru. Nataša je završila u bolnici sa nekoliko operacija, ali ni do danas nije uspjela lice da vrati u prvobitno stanje.

Poslednja u nizu intervencija bila je još jedan pokušaj da starleta vrati lice u normalu kako njeno oko ne bi bilo spušteno, a jagodična kost konačno popunjena. Iako je prošlo već neko vrijeme od povreda, jasno se vidi promjena izraza anfasa i spušteni očni kapak.

Nataša je ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se "rekontrukcija očnog kapka" gdje je bila potrebna unutrašnja fiksacija. Ljekari su naišli na dijastazu tijela jagodične kosti koju treba da popune sa dvije mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

U izvještaju ljekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predjelu lica koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Nataša se nakon jučerašnje operacije osjeća dobro i stabilno, a što se tiče povreda i izgleda lica, biće potebno neko vrijeme da se sve stabiluzuje i ponovo izgleda kao što nekada jeste.

BONUS VIDEO: