Region

"MATORAC IZ BEOGRADA JU JE PSIHIČKI MALTRETIRAO": Šok tvrdnja o smrti Voljenke iz Parova - Kako samoubistvo, a VEZANA?!

Autor Dragana Tomašević

Nekadašnji učesnik rijalitija Parovi i Zadruga Ivan Marinković, prokomentarisao smrt prijateljice

Izvor: YouTube/Voljenka Ilic Voljena/screenshot

Bivša učenica rijaliti Parova Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.Okolnosti pod kojima je pronađena učesnica sedme sezone rijalitija su jezive - Voljenka je pronađena vezana trakom oko nogu, dok su joj na glavi bili tegovi i bijeli veo.

Ivan Marinković, koji je proveo nekoliko mjeseci sa Voljenkom u vili Parova, oglasio se povodom njene iznenadne smrti i priznao da su neko vrijeme bili u kontaktu.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

"U šoku sam! Kakvo samoubistvo...Bila je vezana?! Taj ju je ubio sigurno! Jadna žena, mnogo je dobra bila. Čuo sam da se udala, pa razvela, pa da se nekako snašla tamo u Dominikani... Jao, u šoku sam i dalje", rekao je Ivan i nastavio:

"Katastrofa, stalno je jurila ljubav po svaku cijenu, poslednje što znam da je otišla tamo sa nekim našim čovjekom. Čuo sam da je planirala da se ubije, taj čovjek ju je psihički maltretirao i da je htjela da pobjegne. To je neki matorac iz Beograda. On se vratio za Srbiju, a nju je ostavio tamo. Ne znam, ne mogu da vjerujem da je u pitanju savršeno samoubistvo, kao da nije mogla da izdrži maltretiranje", rekao je Ivan.

 BONUS VIDEO: