Region

IZAZVALI SUDAR, PA HTJELI DJEVOJKU (20) DA BACE SA MOSTA! Horor u Beogradu, sedmorica pretukla brata i sestru

Autor Aleksandar Blagić

U srijedu se dogodio udes na Dušanovcu u Beogradu nakon čega su pretučeni brat i sestra, a njihov stric je otkrio detalje sudara i jezive tuče!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Privatna arhiva

U srijedu oko 17 časova je došlo prvo do saobraćajne nesreće na Dušanovcu u Beogradu, a potom i do tuče. Pretučeni su djevojka N.J. (20) i njen mlađi brat S.M. (19). Oni su se sudarili sa vozilom marke "ford" u kojem su bila petorica muškaraca koji su ih napali i pretukli nakon sudara, a stric povređene djevojke i mladića je otkrio sve detalje.

Petorica muškaraca u automobilu marke "ford" su udarili u "audi" povređene djevojke i njenog mlađeg brata. Auto ih je udario otpozadi i počeo je odmah da bježi.

"Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da bježe sa lica mjesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanijaeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog forda počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta. U cijeloj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kog su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i htjeli da je bace sa mosta!", kaže zabrinuti stric.

Stric povređenih potom navodi da je naišao radnik iz obližnjeg restorana koji je spasao djevojku sigurne smrti. Uspio je da otera mladiće koji su ih napali.

"Čovjek je naišao i krenuo da rasteruje momke koji su lupali palicama po mom bratancu i po kolima ne bi li ih u potpunosti razbili, a onda je primjetio i nju kako je guraju ka mostu u namjeri da je bace", dodaje stric.

Na lice mjesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gdje su im ustanovljene teške tjelesne povrede. Mladić i devojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvijek nalaze u bolnici na VMA.

Prema nezvaničnim informacijama, još uvijek nisu indetifikovani nasilnici koji su odmah po dolasku radnika iz obližnjeg restorana počeli da bježe i uspjeli da pobjegnu. Vozilo “audi A3” koje su vozili brat i sestra tokom sudara, potpuno je uništeno, izbušene su im gume, polupana šoferka, kao i retrovizori.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Kurir)