Region

MILOŠA UBOLA OTROVNA RIBA U GRČKOJ: "KAO DA VAM NEKO SIJEČE NOGU NA ŽIVO" Hitno došao ljekar - JAUKAO od bolova

Autor Jana Desovski

Mladića iz Srbije je danas ubola riba pauk na plaži u Grčkoj, nakon čega je hitno morao da ode kod ljekara jer je bol "nepodnošljiv".

Izvor: YouTube/Screenshot/Indoona

Mladić iz Srbije danas je doživio ubod od strane ribe pauka tokom kupanja u Sartiju, zbog čega je na kraju završio kod doktora sa velikim bolovima koji su na momente bili nepodnošljivi. Unutar Fejsbuk grupe "Live from Greece" pojavila se objava mladića iz Srbije po imenu Miloš, a koji je opisao jezivu situaciju sa kupanja tokom boravka u grčkom ljetovalištu Sarti. On se danas našao na meti ribe "Pauka", čiji ubod je jako neprijatan i bolan, te zahtjeva i intervenciju ljekara, piše Blic. Kako je naveo, riba ga je ubola u plićaku, na mjestu gdje se u tom trenutku nalazilo dosta ljudi, djece i starijih.

"Želio bih da podelim sa ostalim članovima jednu informaciju. Prije dva sata u Sartiju u plićaku ponavljam u plićaku gde se kupaju i mala djeca i odrasli, osetio sam ubod (kasnije sam saznao od strane koje otrovne ribe "Viver fish"). Bol je nepodnošljiv iste sekunde kreće tim intezitetom da imate osjećaj kao da vam neko kida i siječe nogu na živo. Ja sam iskreno kukao na sav glas i valjao se od bolova.. Doktor je došao i jedini "trik" kako kaže jeste da morate u lavor vode potopiti svoje stopalo.

Izvor: Profimedia

Voda što toplija 40-50C i naviše.. Ko je hrabriji moze i žar od cigare jer kako kaže vrela voda 'spriječava i neutrališe taj otrov'. Bolje i opekotine da se dobiju, samo da neutrališu taj bol i otrov. Dok ovo pišem držim i dalje nogu, bol je prisutan, nije za kuknjavu i čupanje kose, stoga se izvinjavam sto pišem ovako konfuzno.", napisao je on.

Nažalost, ovo je drugi put ove godine da opasne ribe kvare odmor našim ljudima u Grčkoj. Podsjetimo, krajem juna mjeseca, djevojčica iz Srbije našla se na meti opasne ribe "Dragon", nakon čiji otrov je toliko jak da dovodi do paralize govora!

BONUS VIDEO:

 (MONDO)