Region

UHAPŠEN POZNATI BOKSER KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO GOSTA NA SPLAVU! Iza rešetaka je zbog pokušaja teškog UBISTVA

Autor Uroš Matejić

Večeras je uhapšen poznati bokser P. M.

Izvor: privatna arhiva

Poznati bokser P. M., inače radnik obezbjeđenja na jednom beogradskom splavu, uhapšen je večeras, saznaje nezvanično Kurir. On je od noćas u bjekstvu, nakon što je krvnički pretukao jednog gosta lokala. 

Ovaj bahati pripadnik obezbeđenja, gostu je zadao teške telesne opasne po život. "Žrtva ima prelom lobanje sa krvarenjem u mozgu", rekao je izvor upućen u slučaj. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kako otkriva naš izvor, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog pokušaja teškog ubistva.

Podsjetimo, on je završio Filozofski fakultet u Novom Sadu i master za bezbjednost u Beogradu. Prije četiri godine je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je govorio zašto je odabrao boks.

"Trenirao sam košarku, karate, plivanje, vaterpolo i onda sam se opredijelio za boks. Uvijek sam volio da se pobijem i bio sam onako malo živahan i hiperaktivan. Boks je pravi sport za to. Posle punoljetstva, počeo je ozbiljan takmičarski period i tada sam upao u reprezentaciju. Deset godina sam boksovao, odboksovao sam 120 amaterskih mečeva. Osvajao sam razne medalje. Bio sam višestruki šampion Vojvodine, šest puta vicešampio države", rekao je tada P. M.