Region

OVAJ SNIMAK OTKRIVA ISTINU O SUKOBU TRUDNICE I MUŠKARCA U AVIONU! Nakon svađe, ženi zamalo ispalo dijete! (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Snimak trudnice sa detetom u avionu "Air Srbija" dobio je nov ugao i sada je potpuno jasno šta se dogodilo.

Izvor: Tweet/dsds_567/Screenshot

Snimak trudnice koja je sa djetetom bila u avionu "Air Srbija" i nije željela da veže sigurnosni pojas podigao je prašinu na društvenim mrežama, a sada se pojavio snimak iz drugog ugla iz kojeg se jasno vidi šta se tačno dogodilo. Posle ubjeđivanja sa kabinskim osobljem, pozvana je služba obezbjeđenja pa je žena, koja je inače u drugom stanju, izvedena iz aviona.

Međutim, tada se dogodio mučan incident. Dok je žena sa djetetom u naručju išla ka izlazu, jedan od putnika je zamahnuo i činilo se da ju je udario u leđa.

Žena je zastala kod muškarca, a pošto je tenzija bila uzavrela, po svemu sudeći, gađala ga je maramicama. U istom momentu uputio joj je i salvu uvreda, a ženi je umalo ispalo dijete iz naručja.

Upravo taj putnik bio je najnervozniji i sve vrijeme tokom drame je galamio i pokušavao nešto da objasni. Iako se najprije mislilo da ju je snažno udario, na drugom snimku se bolje vidi cijela situacija.

Ostali putnici pokušavali su da urazume ženu kako bi avion mogao da krene na vrijeme, ali je na kraju moralo i obezbjeđenje da interveniše. Ljudi su u početku mahom osuđivali postupak muškarca koji je zamahnuo rukom ka ženi koja nosi dijete u naručju.