Region

HAOS NA AERODROMU U BEOGRADU: UDARAO ŽENU SA DJETETOM! Isplivao snimak iz aviona - obezbjeđenje je izvodi, a on nasrće!

Autor Sara Gajić

Desio se incident na letu Er Srbije.

Avion putnici
Izvor: Kurir

Putnici koji često putuju uglavnom znaju da se gotovo u svakom avionu pojavi neko da istjeruje "pravdu". Nažalost, tako je bilo i večeras, ali ono što se dogodilo je više nego mučno. Večeras se u avionu "Er Srbije" na aerodromu "Nikola Tesla" desio incident kada žena nije htjela da se veže. Ubrzo su u letjelicu došli radnici obezbjeđenja, pa je putnica sa djetetom izvedena iz aviona, što je objavljeno na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Na snimku se vidi nešto mnogo gore, od uzroka zbog kog je avion očigledno krenuo posle predviđenog vremena za polijetanje. Dok žena sa djetetom u naručju izlazi iz aviona, muškarac koji sjedi je udara u leđa, iz psovke. Žena se nakratko okrenula i nastavila. Ovaj fizički nasrtaj je izazvao more komentara i osuda.

U avionu je došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume ženu da se veže kako bi avion poletio na vrijeme.  Bezbjednosna proceduda podrazumijeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sjedišta, uvlačenje stola i slično.