Region

UBICA VEĆ TRI GODINE NIJE PRONAĐEN: Muž i žena nađeni mrtvi u donjem vešu u dvorištu, misterija i dalje traje

Autor Katarina Saičić

Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Branka Anđelković (41) brutalno su ubijeni prije tačno tri godine u Vranjskoj Banji, a policija i dalje traga za ubicom bračnog para.

Ilustracija
Izvor: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović

Pa da podsjetimo, zločin se dogodio u noći između 19. i 20 juna 2020. a sjutradan njihova beživotna tijela u lokvi krvi našao je Brankin otac Siniša u dvorištu kuće, koji je bio zabrinut jer mu se ćerka ne javlja na telefon.

"Istraga Višeg tužilaštva u Vranju je i dalje u toku, ali motiv dvostrukog ubistva još uvijek nije poznat. Mještani Vranjske Banje uvjereni su da su supružnici ubijeni zbog novca, odnosno da je Slavoljub pozajmio veću sumu jednom čovjeku koji nije mogao ili htio da mu vrati dug i da mu je Slavoljub navodno čak prijetio oduzimanjem kuće", navodi izvor.

Komšije ubijenih su uvjereni da je Slavoljub poznavao ubicu i da je Branka ubijena jer je vidjela zločin i likvidirana je kao nepoželjni svjedok. Interesantno je da iako se zločin odigrao u noći, niko od komšija nije čuo pucnje, a ubica je u supružnike ispalio devet metaka iz lovačke puške.

"U ponedeljak Branka nije došla na posao, a zaposlena je u jednoj firmi za proizvodnju namještaja. Kolege su je uporno zvale, jer se nikad nije desilo da kasni, a kamoli da ne dođe u firmu. Tada su se zabrinuli i Brankina snaja, koja takođe radi u fabrici, pozvala je njenog oca kako bi vidjeli šta se zbiva", rekla je tada za Kurir komšinica i dodala:

"Nesrećni čovjek bio je iznenađen pozivom, pa je odlučio i sam da je pozove. Nakon nekoliko pokušaja da dozove ćerku i zeta, on se uputio kod njih kući. Tamo ga je sačekao horor! Vidio je svoju mezimicu i zeta kakao nepomično leže u lokvi krvi, praktično na kućnom pragu. Bili su u donjem vešu."