Region

PRONAĐENA NESTALA DJEVOJČICA IZ LEDINACA! Plače i ne progovara, odsjekla sebi kosu

Autor Anja Rašović Izvor Kurir

Devojčica iz Ledinaca, koja je nestala u ponedeljak 5. juna, pronađena je danas živa i zdrava. Njena baka i majka devojčice potvrdile su da je ona dobro i da se vratila kući.

Izvor: Printscreen Facebook

Ona je poslala poruku svom bratu na Instagramu, a policiji je to bilo dovoljno da je locira.

"Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi dugu kosu koju je imala odsjekla do ramena. Sjedi, gleda u nas, plače, sleže ramenima i na naše pitanje 'zašto' ona odgovara "ne znam", kaže majka djevojčice.

Djevojčica odbija saradnju, ali majka tvrdi da ima potencijalna saznanja o razlogu nestanka njene ćerke.

"Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocjene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se riješiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno", dodaje majka.

Djevojčica je bila kod njene drugarice, a prepoznali su je građani u Beočinu i potom su obavijestili policiju koja je pozvala baku Ilizabetu i obavijestila je da je njena unuka pronađena.

Baki je 5. juna rekla da je kod drugarice u Sremskoj Kamenici i da će kući doći autobusom oko 19 sati. U vrijeme kada je trebalo da stigne, nije je bilo i odmah je prijavljen je nestanak.