Region

OVO JE JEDAN OD DJEČAKA KOJI SE UTOPIO NA ADI Prodavačica otkrila stravične detalje tragedije na jezeru

Autor Mirela Ljumić Izvor Kurir

Užasna tragedija na Adi Ciganliji dogodila se juče uveče kada su se na jezeru utopila dvojica tinejdžera (16).

Izvor: kurir/Damir Dervišagić, Printscreen/Instargram

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su njihova tijela iz jezera juče oko 20 sati.

Izvor: KURIR/SCREENSOT RTS

Utopili su se učenik Srednje saobraćajne škole u Zemunu i učenik Srednja tehnička škola '' Lola" u Železniku.

Na društvenim mrežama drugovi se opraštaju od jednog od dječaka, a koji je bio učenik Srednje tehničke škole ''Lola" u Železniku.

Izvor: KURIR/PRINTSCREEN/INSTARGRAM

Počivaj u miru brate - stoji poruka uz fotografiju nastradalog tinejdžera.

Žena koja radi kao prodavac na Adi Ciganliji, a koja je bila očevidac tragedije rekla je za Kurir da je bilo jezivo i da su krici djece bili strašni.

"Ne znam šta su slavili i kakvo je to veselje bilo, ali u jednom momentu dotrčao je jedan dječak i rekao da mu se drugarica onesvjestila. Dali smo mu flašu vode i rekli da pozove hitnu pomoć, a on je tada jedva izgovorio: “Već dolaze, drug je ušao u vodu i nije isplivao, a ni drugog ne možemo sa nađemo”.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Uspaničila sam se i vidjela da stiže policije, nekoliko djevojčica se sjatilo kod mene, nisu mogle da gledaju to, iako sam ja par stotina metara odatle - kaže nam prodavačica i dodaje:

"Kad su izvukli tu djecu krici su bili jezivi, ja sam se samo okrenula i otišla kad sam videla roditelje. To nisam mogla da gledam. Jedna djevojčica mi je ispričala da je drug ušao u vodu normalno, otplivao, zaronio i više nije izašao - priča žena očevidac tragedije.