Region

ŽENA I DIJETE LEŽALI, OTAC SE OBJESIO! Stravični detalji ubistva i samoubistva u Pančevu, mrtva cijela porodica (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Ruski državljanin je ubio svoju suprugu i sina, a potom je sebi presudio u stanu u Pančevu. Njihovi prijatelji iz Rusije su posumnjali da nešto nije u redu kada su ih zvali, a oni se nisu javljali.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić/Petar Aleksić

U Pančevu se u toku noći dogodilo ubistvo i samoubistvo ruske porodice. U naselju Kotež, u Ulici Oslobođenja, u stanu su pronađena tri tijela - sumnja se da je otac (46) ubio suprugu (50), potom sina (9), a onda se objesio.

"Ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali. Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus objesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije. Za sada nije poznato šta je prošlo po zlu pa je se čovjek odlučio na ovakav jezivi čin, da presudi svojim najmilijima, a zatim izvrši samoubistvo", otkriva izvor upućen u istragu.

Ruska porodica je u stanu u Pančevu boravila od prošle godine. Imali su vizu i boravišnu dozvolu. Komšije nisu zvale policiju dosad zbog svađa i buke, a njihovi prijatelji su ih zvali i pošto se nisu javljali, prijatelji su odlučili da pozovu policiju zbog sumnje da se nešto dogodilo.