Region

DEJANA OTIŠLA U DUBAI, PA OTKRILA TAJNE MOĆNOG ŠEIKA! Mjesto gdje najstariji zanat CVJETA, a ovako sve počinje...

Autor Jana Desovski

Iako su u Dubaiju zakoni strogi kad je riječ o alkoholu, drogi i odnosima, pravila ne važe uvijek.

Izvor: YouTube/printscreen/AR-point99

Već smo upoznati sa činjenicom da žene masovno odlaze u Dubai, u potrazi za luksuznim životom i moćnim šeicima koji bi im to obezbijedili. Mračne ispovijesti devojaka koje su se u potrazi za luksuznim životom suočile sa raznim perverzijama, srušile su uvjerenje da je Dubai mjesto na kojem je sve savršeno, piše Stil.

Stjuardesa Maja otkrila je šta djevojke najčešće rade kada odu u Dubai i koliko novca tamo zarađuju. Međutim, rijetko ko se usudi da priča o tamnoj strani odlazaka tamo. Prije mnogo godina, Dejana bila je iskrena i otkrila kako je otišla u Dubai i zbog čega, a njena ispovijest mnoge je šokirala. Dejana je jedna od djevojaka koja je odlučila da zaradi prodavajući svoje tijelo u Dubaiju arapskim bogatašima.

"U Dubai sam otišla i upoznala izvijesnog Valentina, u kog sam se zaljubila. Kasnije sam shvatila da on, pored toga što je sa mnom, 'brine' o još nekoliko žena", kaže Dejana za beogradske medije, prenosi Telegraf.

Ona dodaje da se zbog teške finansijske situacije u koju je zapala počela da se bavi prostitucijom. "Morala sam da prelomim. Od Valentina sam dobijala pare, hranu, nakit, odjeću... Pomislila sam da ću, ako počnem da se bavim prostitucijom, zarađivati još više. Tako sam krenula i sada zarađujem 4.500 dolara mjesečno. Muškarci koji mi plaćaju za se*s me čine srećnom, a ja ne mislim da radim nešto što ne valja, iako se na prostituciju gleda kao na nešto loše", ispričala je Dejana ranije i dodala da ne planira da se bavi ovim poslom zauvijek.

Najstariji zanat cvjeta u Dubaiju

Iako su zakoni strogi kad je riječ o alkoholu, drogi i se**u, pravila ne važe uvijek. Djevojka se može naći u nevolji samo ako korača ulicom nepokrivenih ruku, no, kad padne noć — sve se mijenja. Najstarija profesija na svijetu cvjeta u Dubaiju — postoji više od 30 hiljada prostitutki koje pokazuju svoju kožu i naplaćuju 500 dolara po satu. Međutim, najveći problem je što moćnici podržavaju prostituciju i na tome zarađuju, a bijelo roblje je javna tajna Dubaija na koju policija žmuri.