Region

SASLUŠANA DADILJA DJEČAKA UBICE (13)! Detaljno ispričala sve što zna, brinula o njemu od kako je bio beba

Autor Uroš Matejić Izvor mondo.rs

Dadilja dječaka ubice (13) iz Beograda saslušana je danas u policiji.

Izvor: Espreso/Tamara Trajković

Dadilja dječaka ubice (13), koji je ubio devetoro vršnjaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", saslušana je u policiji, gdje je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama. Prema saznanjima, ona je detaljno pričala sve što zna dječaku, njegovoj sestri i roditeljima.

Ona je brinula o njemu od kada je dječak imao samo 11 mjeseci, pa sve do prije par godina i više je provela vremena sa njim u tom periodu nego njegovi roditelji. Dadilja je navodno na saslušanju bila zgranuta i u potpunom šoku. Ispričala je policajcima da je K. K., dok ga je čuvala, bio dobro dijete, poslušno i pametno.

"Ispričala je kako i dalje ne može da shvati da je K. K. bio u stanju da pobije svoje drugove i čuvara škole. Rekla je kako je danima nakon zločina na Vračaru, razmišljala o K. K. i vremenu dok ga je čuvala i da još uvijek ne može da dođe sebi od šoka. Rekla je da je bio dobra beba, kasnije i dječak. Bio je natprosječno inteligentan, radoznao i uspješan u svemu što ga je zanimalo. Napomenula je da u njegovom ponašanju ništa nije ukazivalo da će nekada počiniti takav zločin", navodi dobro obaviješten izvor Informera.

Podsjetimo, prije par dana saslušana je i dječakova majka nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu po službenoj dužnosti dalo nalog da se ona ispita kako bi se utvrdilo da li je zapustila ili zlostavljala sina prije nego što je počinio masakr u školi.

Dječakova majka je kroz suze opisala kao bolešljivog i pametnog, te istakla da joj ništa nije ukazivalo na to da bi mogao da postane masovni ubica. Majka dječaka ubice opisala svog sina kao dječaka sa širokim interesovanjima, koji nije impulsivan, ali ni energičan, koji je radoznao i koji je kroz zagrljaj znao da pokaže emocije prema njoj i babi.