Region

DJEVOJČICI (4) KOJA JE POVRIJEĐENA NA AUTO-PUTU KOD ČAČKA SE BORE ZA ŽIVOT!

Autor Uroš Matejić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu Miloš Veliki poginuo I. Ž., a njegova ćerka zadobila teške tjelesne povrede.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 18 sati na auto-putu Miloš Veliki, mjesto Pepeljevac, smjer Čačak-Beograd, na licu mjesta poginuo je I. Ž. (36), dok je njegova ćerkica (4) zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, kada je na njih naletio kamion sa prikolicom kojim je upravljao Ž. V. (64), državljanin Crne Gore.

"Tragedija se dogodila kada je I. Ž. zaustavio automobil Dačija Daster kojim je upravljao sa desne strane u zaustavnoj traci i izašao iz vozila i sa lijeve strane izveo dijete (4)", kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Tada je na njih naletio kamion sa prikolicom kojim je upravljao državljanin Crne Gore, i bočnim desnim dijelom udario I. Ž. Dijete je zadobilo teške povrede opasne po život (veliko krvarenje u mozgu i prelom lijeve podlaktice), prevezena u Klinički centar Srbije. Vozač kamiona nije imao alkohola u organizmu.