Region

NAPADNUTA RADNICA PEKARE U CENTRU BEOGRADA! Muškarac ju je vrijeđao, prijetio i pljuvao - prolaznik spasio ženu

Autor Aleksandar Blagić

Radnica pekare u Kosovskoj ulici napadnuta je danas oko 18 časova od strane muškarca starosti oko 30 godina, a spasio ju je nepoznati muškarac koji je prelazio ulicu i vidio šta se dešava.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Muškarac starosti oko 30 godina napao je danas oko 18 časova radnicu pekare u Kosovskoj ulici. On je došao do pekare, ušao u nju i počeo je da vrijeđa radnicu i da joj prijeti.

"Navodno ju je satjerao uz zid i počeo da pljuje i da joj upućuje uvrede", navodi izvor upućen u slučaj.

Nakon što ju je izvređao, izašao je iz pekare, ali se ubrzo i vratio i nasrnuo je na radnicu koja je u trenutku napada stojala na vratima pekare. Počeo je da je vrjieđa ponovo i da joj prijeti, a očevici tvrdi da je sve izgledalo kao da želi da je bije. Sve to je vidio muškarac koji je prelazio ulicu i on je uletio u objekat i sukobio se sa napadačem.

Žena iz obližnje radi tvrdi da mu je muškarac zadao nekoliko udaraca nakon kojih je napadač pao na zemlju. Prema nezvaničnim informacijama, radnica i napadač se odranije poznaju. Policija je srećom brzo stigla na lice mjesta, napadač je priveden, a potom je odvezen vozilom Hitne pomoći.