Region

OVO JE POZNATI BG GINEKOLOG KOJI JE "MEČKOM" NASRNUO NA POLICAJCA! Napravio skandal na kokainu - radio u "Frontu"

Autor Jana Desovski

Uhapšeni beogradski ginekolog je radio u GAK Narodni front.

Izvor: Instagram/192.rs/@otpisani011/Screenshot/Društvene mreže

M. B. (51) je poznati beogradski ginekolog koji je vozeći luksuzan automobil marke "mercedes" na kokainu odgurivao policajca nasred ulice na Novom Beogradu, saznaje "Blic".  Kako se navodi u njegovoj biografiji, uhapšeni poznati ginekolog radio je svojevremeno u GAK Narodni front i stručno se usavršavao širom sveta.

Trenutno radi kao ginekolog u jednoj prestoničkoj privatnoj klinici. Deo stručnog obrazovanja stekao je u Amsterdamu i Londonu. Prema njegovim objavama na društvenim mrežama, uhapšeni ginekolog uživao je na egzotičnim destinacijama u društvu prijatelja. Neretko se našao i u društvu poznatih pevača folk muzike.

Uhapšeni beogradski ginekolog redovno je izbacivao slike sa fudbalskih, ali i košarkaških utakmica. Podsetimo, M. B. (51) uhapšen je sinoć zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Кako se sumnja, on se sinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.