Region

RODITELJI I DJECA IZ "RIBNIKARA" SAZNALI ZA SMRT DJEVOJČICE KOJA SE BORILA 12 DANA! "Ne znamo kako da smirimo ćerku!"

Autor Jana Desovski

Roditelji i djeca iz "Ribnikara" su saznali za smrt djevojčice koja se do danas borila za život, a koja je bila teško ranjena nakon masakra u školi.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Espreso/Tamara Trajković

Posle vijesti da je 12 dana nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", i pored svih napora ljekara da je spasu, preminula i djevojčica, vest o smrti djevojčice ponovo je podsjetila na stravični masakr i brzo se raširila društvenim mrežama.

Ovo su i saznali i brojni roditelji djece koja pohađaju ovu školu. Jedan od njih za " Novosti" kaže: "Moja ćerka je, posle skoro dvije nedelje od strahote koja se desila, danas prvi dan otišla na nastavu. I, sad ovo da čuje... Ne znam kako ćemo je smiriti."

Podsjetimo, trećeg maja trinaestogodišnji dečak iz vatrenog oružja usmrtio svojih osam školskih drugova i radnika obezbjeđenja i ranio još šestoro djece i nastavnicu. U njegovom krvavom pohodu teško je bila povrijeđena djevojčica kojoj su se ljekari do danas borili za život, kao i još jedan dječak koji je u pucnjavi zadobio teške povrede kičme i drugih organa.