Region

NAPAO ROĐAKE JER JE ČUO DA GA ZET OGOVARA?! "Opelom" razlupao kola u tetkinom dvorištu, bio mortus pijan!

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Muškarac B. B. (35) iz okoline Velikog Gradišta koji je, kako se sumnja, snimljen dok je u dvorištu "opel astrom" uništavao više parkiranih vozila, navodno je nasrnuo na porodicu svoje tetke jer je čuo da ga zet ogovara?!

Izvor: Printscreen

Incident se dogodio proteklog utorka, a B.B. je priveden na trežnjenje, pošto je utvrđeno da je u trenutku napada bio pijan.

"Mladića je tog dana pozvala tetka koja živi u inostranstvu i pitala ga zašto je u njivi u okolini sela pucao na muža njene ćerke. Naime, zet B. B. se ženi i tašti požalio da ga je vidio na njivi, te da je on izvadio pušku i pucao", priča izvor Kurira.

"Revoltirani B. B. je, najvjerovatnije iz osvete upao u dvorište tetkine porodice, počeo da lupa automobile svojih rođaka i da kroz prozor sve vrijeme viče zetu da je lažov, što se na snimku i čuje", navodi sagovornik iz istrage i dodaje da je B.B. tvrdio da nije pucao na zeta.

S obzirom na tvrdnje da je koristio oružje, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu je naložio da se osumnjičenom uradi parafinska rukavica.

"Tada će se sa sigurnošću znati da li je pucao. Protiv njega su rođaci podneli privatnu tužbu za narušavanje javnog reda i mira i uništenje tuđih stvari, a ukoliko se utvrdi da je pucao, biće gonjen I krivično", objasnjava izvor.

Pozadina događaja su, tvrdi naš sagovornik, narušeni porodicni odnosi.

Izvor: Printscreen

B.B. je inače, od ranije poznat policiji i više puta je osudjivan.

"Njega je za nasilje najprije prijavila bivša supruga, pa je tada dobio uslovnu kaznu, a potom majka i baka zbog kojih je takodje osudjen. Na kraju je napao advokate. Osim krivičnih djela sa elementima nasilja, on ima pun dosije prekrsajnih prijava za narušavanje javnog reda I mira."

Ima problem sa alkoholom

Mjestani sela u kome se incident dogodio kažu da nisu ni najmanje iznenadjeni.

"On je bio jako dobar dječak, ali nazalost ima problem sa alkoholom I ovako nesto je očekivano. Nismo se začudili kada smo vidjeli snimak", pricaju mještani.

Tukao i mučio majku i babu zbog imovine

Poznat je policiji i po nemilom događaju koji se desio prije tri godine, kada je pretukao svoju majku i babu nakon svađe oko imovine.

Naime, oni su se posvađali jer one nisu htjele da mu prepišu kuću, kombi i putnički auto „audi“.

On je u bijesu uzeo i udario nekoliko puta svoju majku pesnicama u glavu, prilikom čega je ona pala na pod. Na pod je pala i njegova baba nakon što ju je on gurnuo kada je htjela da pomogne svojoj ćerki.Onda ih je obje uhvatio za kosu i vukao po stanu, prilikom čega su one uspjele nekako da se izvuku i zaključaju u sobu.

Pomahnitali B.B. razvalio je zaključana vrata nakon čega je otišao da odvede svoje dvije ćerke koje su prisustvovale ovoj stravičnoj situaciji kod njihove majke, a potom se vratio i prijavio policiji da su ga majka i baba napale.

Pri dolasku, policija je zatekla dvije uplakane, modre žene, te je B.B. na licu mjesta uhapšen.