Region

HOROR SNIMAK NA MREŽAMA, DJEČAK IZ SRBIJE SE SNIMAO KAKO REPETIRA OČEV PIŠTOLJ! Uzeo ga iz fioke, pa SIMULIRAO pucnjavu!

Autor Jana Desovski

Dječak se snimao kako uzima očev pištolj iz fioke i sam ga je repetirao i simulirao pucnjavu!

Izvor: privatna arhiva

U ranim jutarnjim časovima u srijedu se u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu dogodio krvavi pir kada je dječak, učenik sedmog razreda, izvadio pištolj i pucao u čuvara, nastavnicu istorije i prisutne đake. U pucnjavi je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a nastavnica istorije i šestoro učenika je ranjeno.

Mrežama su počeli da kruže jezivi snimci u kojima djeca podržavaju ovaj užasan čin, pa se pored djevojčice koja je veličala masovno ubistvo u školi, pojavio i snimak dječaka koji ide u četvrti razred, koji se snimao kako uzima pištolj iz očeve fioke. On je na početku snimka rekao odakle je i u koju školu u Srbiji ide, a onda je uradio ono što je sve potreslo.

Dječak je izvadio i metak i pištolj, repetirao ga i simulirao pucnjavu. MONDO je došao u posed snimka, ali zbog uznemirujućeg sadržaja ga nećemo objaviti. Dječak je na snimku rekao: "Da vidimo šta to ima u fioci mog oca. Naravno ima jedan bereta (dječak otvara fioku i vadi pištolj). Ima i metak. Sad samo da provjerim da vidim da li je pun...", dječak je potom repetirao pištolj. Povodom snimka koji je napravio učenik se oglasila uprava škole u koju dječak ide.

"Slučaj maloljetnog dječaka iz naše škole koji na snimku na društvenim mrežama repetira pištolj u svom stanu je, u ranim popodnevnim časovima, prijavljen policiji koja je postupala po prijavi! Ne brinite - sve je pod kontrolom", piše u saopštenju Uprave škole.

Izvor: privatna arhiva