Region

RIJEČI DJEČAKA KOJI JE UBIJEN NA VRAČARU RAZARAJU DUŠU: Ispoljavao je nevjerovatan dar, a ovo mu je bila VELIKA ŽELJA

Bio je nesvakidašnji mladić koji je plenio osmehom, poznati pijanista, a bavio se i tenisom i fotografijom!

Izvor: Kurir/screenshot

Osnovac A.Č. bio je genijalno dijete koje je imalo velike snove.

Život bez muzike nije mogao da zamisli, a klavir je obožavao. Komponovao je, pravio je svoje vide, ali ga je i sport veoma privlačio. Svestrani tinejdžer, koji je 5. marta napunio samo 14 godina, osvajao je priznanja na na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima, a bio je i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije Burgmuller Etude D-dur 2019. godine.

"Volim da vozim bicikl, bavim se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje podvlačim interesantnom muzikom. Volim matematiku, volim sport, a posebno volim tenis. Volio bih da sviram "Mađarske igre" od Bramsa, volio bih da sviram "Turski marš", takođe volim i Rahmanjinova " rekao je Andrija Č. koji je izvodio Paganinija u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kome tokom njegove priče ide pjesma Dino Merlina "Eh da je tuga sneg.

On je takođe nastupao na dječijoj Evroviziji krajem novembra 2020. godine kao član nacionalnog žirija.

Pre dva dana dječak od nepunih 14 godina počinio je nezapamćenu tragediju, usmrtivši osmoro svojih vršnaka i čovjeka iz obezbeđenja, za koga su svi istakli da je bio "dobri duh" Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". 

Једно лице трагедије: Андрија Чикић VII/2 - Композиција "ЕМОЦИЈЕ"
Izvor: Ugrin V. PopoviĆ