Region

UBICA IZ MLADENOVCA MU PUCAO NA BRATA, DJEČAK SE BACIO I PRIMIO METAK! Poginuo da bi ga spasio: "Samo se srušio na pod!"

Autor Jana Desovski

Kako se nezvanično saznaje, dječak koji je poginuo se bacio ispred brata kako bi njega spasio dok je ubica iz Mladenovca pucao po nedužnim ljudima.

Izvor: MUP/Kurir/Nemanja Nikolić

U. B. (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je jutros posle 9 sati opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mjestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja.

U Malom Orašju ubio je pet osoba, uzrasta od 25 do 15 godina. Kako za Kurir kažu mještani Orašja jedan dječak koji je nastradao u rafalnoj paljbi pomahnitalog ubice bacio se hrabro preko svog starijeg brata koji je bio pored njega. "Dječak je, iako tako mali, shvatio o čemu se radi i bez razmišljanja u trenutku se bacio na pištolj i primio metak umjesto brata. Samo se srušio na pod kod spomenika", kaže sagovornik i mještanin sela.

Podsjetimo, pucao je na tri lokacije - u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sijao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju posle ukazane ljekarske pomoći. Ovaj masakr desio se samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gdje je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.