Region

"TATA DOĐI, JA UMIREM, OVDE JE MASAKR!" Otac ranjenog mladića ispričao potresnu ispovest - preživeli POZIVALI RODITELJE

Autor Teodora Boškovski

Otac ranjenog mladića u stravičnom zločinu u Mladenovcu otrkio šta mu je sin te kobne noći rekao...

Izvor: Instagram/screenshot/politika.rs

Građani Srbije još uvek se nisu oporavili od događaja nezapamćenog na našim prostorima koji se dogodio u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a nešto manje od 48 sati usledio je još jedan stravičan zločin u Mladenovcu. Uroš B. (21) sinoć je u selu Dubona kod Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 ljudi. 

U Urgentni centar je nakon stravične pucnjave u Mladenovcu primljeno osam povređenih, dok je šest osoba odmah uvedeno u operacionu salu. Uroš B. (21) je u krvavom piru u selima nedaleko od Mladenovca ubio najmanje osam ljudi, a ranio 14, a uhapšen je nedaleko od Kragujevca.

Među ranjenim je Nemanja Ilić star 23 godine koji je ranjen u ruku, kuk i koleno i nalazi se u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu.

Meštanin Malog Orašja Dobrica Ilić ispričao je za Politiku u potresnoj ispovesti detalje drame koju je proživeo noćas kada ga je tokom masakra koji je počinio U. B. pozvao njegov ranjeni sin Nemanja.

Njegov otac Dobrica Ilić ispričao je da su ranjeni i oni koji su uspeli da prežive krvavi pir ubice pozivali roditelje telefonima.

"Tata dođi, ja umirem, ovde je masakr, rekao mi je sin kada me je pozvao telefonom", ispričao je Dobrica Ilić.

Podsetimo, osumnjičenog za masovno ubistvo kod Mladenovca U.B. (21) uhapsila Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) u selu Grošnica, kao i celu porodica kod koje se u selu Vinjište krio ubica iz Mladenovca.