Region

OVO JE RADNIK OBEZBJEĐENJA KOJI JE POGINUO U PUCNJAVI! Obožavali su ga - Poznavao je svakog učenika, volio je svoj posao

Autor Sara Gajić

Dušan Vlahović je ubijen iz vazdušnog oružja od strane dječaka u školi "Vladislav Ribnikar".

Izvor: Facebook/PrintScreen

Dragan Vlahović, radnik obezbjeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijen je nakon što je na njega jutros pucao dječak (14) koji je u krvavom pokolju pored njega ubio još osmoro djece. U pucnjavi ranjeno je šestoro djece i nastavnica istorije T. S. koju su trenutno zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Pogledajte fotografije sa lica mjesta:

Radnik obezbjeđenja škole Dragan koji je ubijen bio je omiljen među đacima, roditeljima i zaposlenima: "Poznavao je svakog učenika bio je veoma brižan i savjestan. Javljao se i nama roditeljima, on je tu radio godinama. Obožavali smo ga, gospodin čovek, profesionalac koji je volio svoj posao, najviše đake", kaže za Kurir roditelj čiji sin ide u ovu školu.

Podsjetimo, učenik ove škole koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije.