Region

DAN NAKON KRVAVOG PIRA U SELU TOTALNI MUK! Mještani Gornje Trepče i dalje u šoku - "Jeza prolazi kada vidimo tu kuću"

Autor Uroš Matejić

U selu Gornja Trepča muškarac srednjih godina ubio je, kako se sumnja, rođenog brata M. S. (59).

Izvor: Kurir

Dan nakon što se dogodio najbrutalni krvavi pir u selu Gornja Trepča kod Čačka, kada je brat, rođenom bratu kako se sumnja presudio sjekirom, ovim selom zavladao je muk. Sablasna ulica koja vodi pored mjesta zločina, zatvoreni prozori na okolnim kućama i traka koja obilježava mjesto zločina ulivaju jezu mještanima.

"Još uvjek smo u šoku zbog toga što se dešilo kod naših susjeda. Jeza nas prolazi svaki put kada vidimo tu kuću i montruozni zločin koji se juče dogodio. Sada samo dva policijaca obebjezbeđuju mjesto zločina i postavljena je traka. U krugu od 100 metara, nećete ni jednog pješaka pronaći jer su prizor jeziv", pričaju mještani za agenciju RINA.

Oni dodaju da su se braća u njihovo selo doselila sa Kosova i Metohije prije određenog vremena i da su se često svađali. Muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata bio je na psihijatrijskom liječenju, ali je pušten prošle godine.

"Brat koji je ubijen došao je sa mnom autobusom iz centra sela.Bio je u kupovini namirnica. Volio je da popije, a da li je to bio razlog i ove svađe koja je krvavo završila ne možemo da tvrdmo. Otišao je ka kući, a kasnije smo vidjeli ovog mlađeg kako je izletio napolje i dozivao pomoć govoreći da mu je brat ubijen. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čovjeku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca", dodaju komšije.

M. S. koji je osumljičen da je svog brata usmrtio sjekirom, pronađen je na mjestu ovog kravog događaja. On će dalje biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Tagovi