Region

ZABARIKADIRAO SE I HOĆE DA SE RAZNESE BOMBOM! 13. sat drame u Novom Sadu - ulica BLOKIRANA, muškarac se ne predaje!

Autor Jana Desovski

U Novom Sadu već više 13 sati jedan muškarac prijeti da će se razneti bombom na svom imanju u Veterniku.

Izvor: RINA.RS

Veterčanin M. R. već 13 sati nalazi se zatvoren u radionici-garaži u Ulica Katice Rajčić u Veterniku preteći da će aktivirati bombu. Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje. Ulica je zatvorena.

Tokom cijele noći dežuralo je nekoliko ekipa policije, kao i Hitna pomoć i vatrogasci. U međuvremenu je kako mediji saznaju, došlo i do smjene policije. Prema nezvaničnim informacijma, M.R. prijeti samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa. Navodno, riječ je o imućnom čovjeku starosti oko 55 godina. Cijelog života radio je u Njemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez. Komšije kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama živi majka nesrećnog čoveka.

"Majka živi u kući prekoputa ovog placa. Znamo da je radio u Njemačkoj čitav vijek i da se razveo prije nekoliko godina. Pričalo se da je htio da pokrene biznis sa prodajom automobila, to je ono što znamo", rekle su komšije. Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspjeli da stupe u kontakt sa muškarcem.