Region

KO JE MUŽ JOVANE BALAŠEVIĆ? Postao poznat kao predsednik skupštine grada Novog Sada, nastupao i na čuvenom festivalu

Autor Ivana Vlajković

Muž Jovane Balašević, Aleksandar Jovanović, zaposlen je u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine.

Izvor: YouTube/Printscreen/SUPERSTAR TV

Glumica Jovana Balašević, ćerka kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je nevjenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. 

Jovana i Aleksandar su bili 10 godina u vanbračnoj zajednici. Imaju dvoje djece. Aleksandar je rođen 1976. godine u Novom Sadu. U Kuvajtu je živio jedno vrijeme gdje je njegov otac kao doktor bio na službi. Vratio se u Novi Sad gdje je upisao Filozofski fakultet. Diplomirao je sociologiju.

Kako se navodi, Jovanović je zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Nastupao je na festivalu "EXIT" pošto se u slobodno vrijeme bavi di-džejingom, piše "Stil". Postao je poznat 2008. godine kao predsjednik skupštine grada Novog Sada. Podsjetimo, Jovana je svog nevjenčanog supruga prijavila u subotu, 15. aprila. 

Jovana je došla u stan u kom su živjeli kako bi pokupila stvari i iselila se. Jovanović je, kako se navodi, počeo da je vrijeđa i zaključao je u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju. Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se liječi i da pije lijekove. Kako se saznaje iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnijelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

Ćerka Đorđa Balaševića potvrdila je da je prijavila nevjenčanog supruga.